Nya klubbjackor

Nu är det dax för nya klubbjackor.

Du kan läsa om jackan på länkarna nedan.

DAM
https://www.engelsons.se/6611-softshelljacka-halland-dam

HERR
https://www.engelsons.se/6610-softshelljacka-halland-herr

Jackan kommer att kosta ca 500 kr med tryck.

Möjlighet att prova jackan kommer att finnas. (så fort prov.ex. finns tillgängligt)

Vi kommer att skriva ut några datum där det kommer att finnas möjlighet att prova jackan plus att det även går bra att kontakta Anita Larsson på 0767747233.

Trycker kommer att se ut som bilden nedan
Trycket är gjord av VH-tryck Cecilia Risvall

Restriktioner från SKK

Den senaste uppdateringen kring klubbverksamhet inom SKK-organisationen har kommit.

Detta gäller till och med 28 februari 2021, men kan komma att förlängas.

  • All verksamhet inom SKK-organisationen som samlar fler än åtta personer ställs in. I antalet åtta ska även funktionärer räknas in.
  • Verksamhet inomhus ska inte genomföras.
  • Verksamhet utomhus som inte samlar fler än åtta personer kan fortfarande genomföras men med stor hänsyn till de gällande allmänna råden från Folkhälsomyndigheten.

Detta är beslutat med anledning av att regeringen skärpt förordningen om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Den nya förordningen innebär att begränsningen nu är åtta personer mot tidigare 50.

Vad gäller för träning i inomhushall?
Handlar det om träning som organiseras av en klubb inom SKK-organisationen är det inomhusverksamhet som inte ska genomföras. Beslutet baseras på det allmänna råd från Folkhälsomyndigheten som säger att om man träffar andra personer än de som ingår i ens egen mindre krets ska det med fördel ske utomhus.

Träning i hall som sker i privat regi omfattas inte SKK-organisationens beslut, utan faller under Folkhälsomyndighetens föreskrift om allas ansvar att förhindra smittspridning av Covid-19. Vi uppmanar ändå fristående organisationer, företag och dig som privatperson att följa SKKs rekommendationer.

Ta hand om er och följ rådande rekommendationer!

https://skk.se/sv/skk-och-covid-19/covid19-klubbverksamhet/?fbclid=IwAR2Im2QN_jJ37Afk9F2SzHV2iIyjPKPuoZmRZXMz8EUUGOASBEjqI4PNS6E

Uppdaterade medlemsvillkor i SBK

Från och med 25 maj börjar en ny dataskyddsförordning att gälla i samtliga EU-länder.

Svenska Brukshundklubben sätter stort värde i att du som medlem ska ha inblick i hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter. Ta del av våra uppdaterade medlemsvillkor där vi beskriver hur vi behandlar dina personuppgifter.

www.brukshundklubben.se/medlemsvillkor.

Har du frågor, läs mer på www.brukshundklubben.se/GDPR eller skicka ett mejl till gdpr@brukshundklubben.se.